Direct naar de inhoud.

Partners

Een leuk, speels en leerzaam lesprogramma voor leerlingen samenstellen, doen we niet alleen. De projecten van Future4Kids worden mede mogelijk gemaakt door onderstaande partners. Techniekonderwijs is belangrijk voor het behoud van werkgelegenheid in de regio Zuid-Groningen.

Witec logo

Witec

Als technologische onderneming is Witec continue op zoek naar nieuwe medewerkers. Wij constateren dat er steeds minder kinderen en ouders kiezen voor een toekomst in de techniek. Het centraal stellen van kind, ouder en mogelijke opleidingen vinden wij dan ook een verfrissend uitgangspunt.

Waterschap Hunze en Aa’s

Waterschap Hunze en Aa’s vindt het belangrijk om te laten weten wat ze met water doet en wat water met ons doet. Waterbeheer is veelomvattend en voortdurend in beweging. Werken in de waterwereld is uitdagend en gevarieerd. Om leerlingen uit de regio te enthousiasmeren voor de waterwereld, laten we ze op jonge leeftijd al kennis maken met techniek en water.

Waterschap Hunze en Aa’s logo
Lefier logo

Lefier

Naast het bouwen, onderhouden verduurzamen en verhuren van woningen proberen we als Lefier een bijdrage te leveren aan het welbevinden van onze huurders. We zien dat veel huurders moeilijk de eindjes aan elkaar kunnen knopen en daarbij weinig perspectief zien op een betere toekomst. Door deel te nemen aan Future4Kids hopen we, om samen met anderen, een positieve invloed uit te kunnen oefenen op een mooi toekomstperspectief voor kinderen in de regio en vervolgens een sterk bedrijfsleven.

Sterk Techniekonderwijs

Future4Kids enthousiasmeert al jaren kinderen voor techniek en technologie via de Future League en werkt samen met Sterk Techniekonderwijs om leerlingen in de Kanaalstreek mooie evenementen te bieden en een toekomst in de techniek te bieden, van scholing voor docenten tot het bezoeken van basisscholen met een vrachtwagen vol technologie of de zeepkistenrace.

Sterk Techniekonderwijs logo